Drejtori i Qendrës Analitike “Abdilaqim Ademi” pran Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI)   z. Izet Mexhiti, mori pjesë në Forumin e Lidershipit Rajonal për partitë politike të Evropës Juglindore me temë: Integriteti i partive politike dhe iniciativat e partive të shekullit 21 organizuar nga NDI (Nacional Democratic Institute).

Në këtë Konferencë morën pjesë përfaqësues të partive politike nga i gjithë rajoni si dhe ekspertë ndërkombëtar ku u diskutua rreth strategjive të ardhshme dhe funksionimin e partive politike të shekullit 21.

Artikulli paraprakSi të krijoni letra të lagura në kushte shtëpie, pa kimikate (Video)
Artikulli tjetërDhjetëra të vdekur pas shpërthimit të vullkanit në Guatemalë (Video)