Bashkimi Demokratik për Integrim sot ka vazhduar me tubimet parazgjedhore, ku shtabi komunal i Sarajit dhe kandidatët për deputet ishin në vendbanimin Bojanë.

Bartësi i listës për deputet në njesinë zgjedhore numër 1 Izet Mexhiti, kërkoi votën për ta matrializuar KRYEMINISTRIN e parë shqipëtarë. Ai mes tjerash tha se Naser Ziberi peshon më shumë se Zorani dhe Kristiani bashkë.

Fjalë rasti patën edhe Shefi i shtabit komunal Blerim Bexheti si dhe kandidatët për deputet znj.Shermine Mamuti dhe Arben Ziberi.