Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Izet Mexhiti pas votimit deklaroi se vota PËR ësht votë për të ardhmen.

“Vota PRO është votë për të ardhmen tonë, votë për të ardhmen e fëmijëve tanë, aty ku e kemi vendin, pranë aleatëve tanë SHBA  dhe UE

DIL DHE VOTO, SOT ËSHTË DITA!” ka shkruar Mexhiti