Sot në Kuvendin e Maqedonisë filloi seanca plenare ku po debatohet për amendamentet e ndryshimeve kushtetuese.

Koordinatori i grupit parlamentar të VMRO-së Nikolla Micevski, kërkoi që pika të tërhiqet nga rendi i ditës. Micevski sqaroi se propozimi ishte jokushtetues dhe theksoi se referendumi në Maqedoni ishte i pasuksesshëm.

Me 61 vota, propozimi i Micevskit nuk u pranua nga shumica parlamentare.