Sillni një ligj mbi amnistinë që ne propozojmë për të gjithë pjesëmarrësit e 27 prillit, në mënyrë që të mos ketë drejtësi selektive, por liri për të gjithë dhe jo vetëm për ata që janë shërbëtorët tuaj.

Një pjesë e strukturave që persekutohen nga pushteti vendosën të luajnë një punë të ndyrë për këtë pushtet. “Më akuzuan se luftoj dhe kërkoj amnisti, kurse tani që e propozojnë ata, na qenka falje”, tha Mickoski.

Artikulli paraprakReshitaj flet pas largimit nga partia e Pacollit
Artikulli tjetërSHKA Jehona e Malësisë së Sharit, pjesëmarrëse në festivalin në Doha të Katarit