Vendimi i Këshillit Penal për të kundërshtuar ankesën e Gruevskit është presedent. Me këtë edhe njëherë ku konfirmua se gjyqësori është krejtësisht e partizuar dhe se po punon nën dirigjimin e Qeverisë dhe ish-kryeministri është viktimë e një ndjekje dhe persekutimi politik, tha lideri aktual i VMRO-DPMNE, Hristian Miskoski në emisionin e sontëm në TV Alfa.

Lidhur me letrën e Sasho Mijalkov, Mickovski tha se për të “kundërshtari i vetëm politik është qeveria kriminale e udhëhequr nga kryeministri i aboluar Zaev.