Lideri i opozitës greke ka folur për çështjen e emrit. Kuriakos Mitocakis ka thënë se kjo çështje do të rregullohet në përputhje me interesat kombëtare greke.

“20 vjet kemi jetuar me këtë problem dhe mund të jetojmë edhe 2 deri 3 vjet. Derisa unë kam përgjegjësi politike, kontesti do të zgjidhet kur do të vlerësoj se do të jetë në interes kombëtar”, deklaroi Mitocakis, në një intervistë për televizionin “Sky”.