Mihrije Braha vlerësohet si njëra ndër këngëtaret më të shquara të muzikës shqipe.
Ajo përherë ka krijuar hite të reja me zërin dhe profesionalizmin e saj.

Gjatë karrierës së bujshme muzikore, këngëtarja krahas zërit është dalluar edhe për stilin dhe elegancën e saj. E tillë vazhdon të mbetet edhe në ditët e sotme duke befasuar me linjat dhe paraqitjet e saj.

Mahnitëse vjen së fundi me në projektin e ri, të cilin e ka publikuar sot.

“Kollaj” quhet kënga të cilën e ka realizuar me një videoklip të mrekullueshëm.

Tekstin dhe muzikën e ka realizuar Arsim Bunjaku, ndërsa për orkestrimin është përkujdesur Astrit Halimi dhe Lul Vushtrria.

Ky videoklip i është besuar produksionit “M Production”, si një nga bashkëpuntorët e përhershm të Mihrijes.