Zoran Mielvski – Kiçeec do të vendosë nëse dëshmia e tij para Vilma Ruskovkës do ta japë që ta shqyrtojnë avokatët e Boki 13 dhe Katica Janeva.

Avokati Aleksandar Novakosvski, i cili mbron Milevskin, sqaron se mbrojtja bëhet sipas mënyrës së Milevskit.

Sipas tij, mbrojtja nuk duhet me çdo kusht të jetë identike për të dyshuarit në rastin ‘Haraçi’.

Avokatët e Boki 13 dhe Katica Janevës në mënyrë të ashpër reagua në vendimin e Prokurorisë që t’u mundësohet shqyrtimi i dëshmive përveç dëshmisë së Zoran Milevskit, i cili është i dyshuari i dytë.

Kiçeec për momentin ndodhet në paraburgim shtëpiak ndërsa Janeva dhe Jovanvoski ndodhen në paraburgim në burgun e Shuto Orizares.