Këngëtarja simpatike Mimoza Shkodra është një nga personazhet e njohur që po vazhdon të jetë mjaft aktive në rrjete sociale.

Ajo ka postuar disa fotografi në rrjete sociale në të cilat dukej e thjeshtë dhe e pa grimuar.

Këngëtarja shihet e veshur në një veshje sportive ndërsa pran një liqeni është argëtuar në natyrë dhe kohën e mirë me diell. Mimoza Shkodra duket se ka lënë anash ndarjen nga këngëtari, Seldi Qalliu, dhe po shijon pafund jetën single.