“Sot, kisha nderin të hap dhe të drejtoj mbledhjen konstituive të Këshillit të Kornizës Nacionale të Kualifikimeve, për qytetarët të cilët kontribuojnë në zhvillimin ekonomik dhe shoqëror në përgjithësi.

Raportet pozitive të Komisionit Evropian në këtë fushë janë motivimi më i madh për arritjen e rezultateve edhe më të mëdha në të ardhmen.” – thotë Ademi