Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor 2018-2019, përmes një video incizimi uron nxënësit për një fillim të mbarë.

Video

Mesazh drejtuar nxënësve, prindërve dhe mësimdhënësve me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor.

Publiée par Arbër Ademi sur Dimanche 2 septembre 2018