Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi sot dhe nesër në Berlin do të marrë pjesë në Konferencën rajonale për ndryshime në arsimin teknik dhe profesional në vendet e Ballkanit Perëndimor.

Konferenca është organizuar nga Shoqata gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar dhe Banka zhvillimore gjermane.

Artikulli paraprakPër pushtetin me marrëveshjen e emrit jemi pranuar në botë, për opozitën akt kapitulues
Artikulli tjetërMinistri Dimitrov për vizitë pune në Strazburg