Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr. Arbër Ademi sot do të vizitojë SHFK “Kërste Misirkov” në Kumanovë, ku do të promovohet vazhdimi i Programit edukativ “Interneti nuk është vetëm lojë. Kliko sigurtë…”.

Ky program, përmes leksioneve interaktive të informaticientëve realizohet nga Kompania e telekomunikacionit VIP.