Ministrin i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot do të takohet me ministrin e Zhvillimit Rajonal të Republikës së Kosovës Rasim Demiri.

Midis temave të takimit do të jenë politikat kombëtare për zhvillim të barabartë rajonal ekonomik dhe mundësitë për zbatim më të madh dhe fondet e BE-së në drejtim të zhvillimit më të shpejtë rajonal.