Sot Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi i shoqëruar nga Ministri i Ambientit jetësor dhe Planifikimit hapësinor Sadulla Duraki, do të zhvillon një vizitë pune në komunën e Likovës, me ç’ rast do të takon kryetarin e komunës Erkan Arifi.

Bekteshi e Duraki do të zhvillojnë vizita tek bizneset që operojnë në këtë komunë.