Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot do të zhvillojë vizitë pune në Ohër, ku do të takohet me kryetarin e Komunës së Ohrit Jovan Stojanovski, dhe pas takimit me kryetarin e komunës do të takohet me përfaqësues të Shoqatës së Hotelierëve të Maqedonisë HOTAM.

Tema e bisedës do të jetë sezoni turistik 2018 dhe masat e qeverisë për të mbështetur objektet turistike të vendit