Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe sot do të vizitojë repartin për kujdes dhe trajtim Intensiv në Klinikën Universitare për sëmundje pediatrike. Gjatë vizitës, Filipçe do të mbajë një takim edhe me udhëheqësinë e Klinikës së Fëmijëve.