Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, nëpërmjet rrjetit social Facebook, bëri të ditur se është diagnostifikuar me virusin korona.

Ai shkruan se gjendja e tij shëndetësore është stabile me simptoma të lehta dhe është në vetëizolim.