Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi të martën (20.10.2020) do të realizoj takim pune me Patrik Martens, Drejtorin e Delegacionit të ekonomisë gjermane në Maqedoninë e Veriut.

Pas takimit në ora 12 ministri Bekteshi dhe drejtori Martens do të mbajnë deklarata për media para hyrjes së Ministrisë së Ekonomisë.