Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë sw Veriut, Bujar Osmani, nesër (e shtunë), 12 qershor 2021, në ora 11.00, në mjediset e Ministrisë së Punëve të Jashtme do të nënshkruajë marrëveshje për dërgimin e këshilltarëve ekonomikë nga Ministria e Ekonomisë dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave.

Artikulli paraprak2TON i bën vetes një dhuratë super-luksoze!
Artikulli tjetërMuça: Bul.Bosna dhe Hercegovina do lulëzoj me fidanet dhe gjelbërimin e ri