Ministri përgjegjës për regullativë për përmirësimin e klimës investuese për ndermarrjet vendore Hisen Xhemaili së bashku me zëvendës kryeministrtin për çështje ekonomike Koço Angjushev, ministren Zorica Apostolska përgjegjëse për investime të huaja dhe drejtorin përgjegjës për Zonat Zhvillimore Teknologjike Insdustriale Aleksandar Mladenovski, filluam vizitën tonë në panairin inxhinierik në Bërno. Panairi më i madh i këtij lloji në Evropë Qendrore, me mbi 1600 ekspozues dhe 80.000 vizitorë.

Këtë mëngjes, para hapjes solemne të panairit, realizuam takim me Zëvendës Kryeministrin njëkohësisht dhe ministër i Tregtisë dhe Industrisë Karel Havlíček, me të cilin diskutuam rreth bashkëpunimit aktual ekonomik në mes dy vendeve si dhe sektorëve ku mund të bashkëpunohet më intenzivisht.