Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës prej sot ka ueb faqe të re, e kapshme edhe për personat me aftësi të kufizuara.

“Vazhdojmë me realizimin e masave dhe aktiviteteve që kanë të bëjnë me transparencën e rritur dhe llogaridhënien e në punë. Në këtë mënyrë e përmirësojmë qasjen e qytetarëve deri te të gjitha informacionet e ndërlidhura me punën e Ministrisë”, kumtoi MSHIA.

Krahas përmirësimit të pamjes vizuale dhe qasjes së lehtë deri te të dhënat, siç theksojnë nga Ministria, e re në këtë ueb faqe është edhe plotësimi i një pjese të standardeve për qasje deri te informacionet e personave me aftësi të kufizuara.

Përmbajtjet në ueb faqen e re të MSHIA janë të përkthyera edhe në gjuhën shqipe dhe paralelisht të gjitha përmbajtjet do të publikohen edhe në gjuhën maqedonase dhe shqipe.

Artikulli paraprak“Baskerfest” fillon prej nesër deri më 24 qershor
Artikulli tjetërOSMANI: Duhet të bëjmë çmos për t’i mbrojtur raportet tregtare mes Maqedonisë dhe BE-së