Një ngajrje e pazakontë ka ndodhur sot në Shkodër ku ishte prezent ministrja e Arsimit dhe e Sportit Besa Shahini.

Ministrja ka braktisur takimin e me Senatin e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” i cili po zhvillohej në Biblotekën e Universitetit, pasi këtë të fundit kërkuan praninë e mediave. Sipas informacioneve kjo është arsyeja e cila ka bërë që ministrja të lëjë takimin.

Studentët e kanë cilësuar si të turpshëm largimin e saj.