Në videon e radhës për këtë të diele, kryeministri Edi Rama promovon turizmin shqiptar.

MIRËMËNGJES 😃
dhe me këto pamje nga mozaiku në Vilën me Impluvium të shek. II-III para Krishtit në Apolloni që do të qëndrojë i hapur për vizitorët gjatë gjithë sezonit turistik, ju uroj një të diele të bukur 🌹, ka shkruar Rama në facebook.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155975916266523/