Këngëtarja Miriam Cani ka treguar gjithnjë që është një adhuruese e natyrës dhe duket se këtë po ia transmeton edhe së bijës Ameli.

Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një foto në rrjete sociale ku e shohim të voglën në një vend të gjelbëruar veshur me një fustan të bardhë. Krahas fotos Miriami e ka shoqëruar me ikonën e fluture. Amelinë e shohim mjaft të rritur në këtë foto