Ajo e ka shoqëruar foton me mbishkrimin: “Nëse Anglia shkon në finale, premtoj një foto ku do ta heq flamurin”.
Në Botërorin “Rusi 2018” ka shumë tifozë që shkojnë përtej simpatisë personale për skuadrat mëtë mira cerekfinaliste.

I tillë është dhe rasti I Mis Bum Bum, Suzi Kortez e cila ka postuar një foto ku është e mbuluar nga flamuri anglez.

Ajo e ka shoqëruar foton me mbishkrimin: “Nëse Anglia shkon në finale, premtoj një foto ku do ta heq flamurin”.

Ndoshta edhe një arsye më shumë qe lojtarët e Anglisë të shkojnë me patjetër në finale.