Një takim i pazakontë midis një mace dhe një miu u kap në film në Esch-sur-Alzette të Luksemburgut.

Filloi normalisht, me një mace që po përpiqej të kapte një mi

Papritmas, miu e fitoi epërsinë dhe filloi ta ndiqte macën nëpër qytet.

Për më shumë ndiqeni videon.