Udhëtari që ndodhej në një stacion nëntokësor të trenave në New York, ka mbetur i habitur kur pa një mi, që kishte ngecur në bankomat.

Në mënyrë të pashpjegueshme, brejtësi ka përfunduar në hapësirën ku nxjerrën paratë për klientë dhe nuk po largohej.

“Ja kush i merr paratë, që gjithnjë zhduken prej llogarive” ka shkruar një komentues, për skenën e pazakontë.
Minjtë po shtohen gjithnjë e më shumë, nëpër objektet nëntokësore të këtij qyteti, ndërsa ende nuk ka ndonjë zgjidhje për largimin e tyre.