Dukshmëri të zvogëluar prej 30 deri në 50 metra për shkak të mjegullës sot në mëngjes pati në qafat malore Strazhë, Gjavatë dhe Pletvar.

Nga Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” informojnë se prej orës 05:40 është pezulluar ndalesa për automjete të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë-Dibër i cili ishte vendosur për shkak të reshjeve të borës.

Në akset e tjera rrugore në shtet komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë vende-vende të lagështa.

Komunikacioni jashtë mjediseve të qytetit është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare prej anës së Maqedonisë nuk ka ndalesa më të gjata