Doktori i mirënjohur, traumatologu Ilir Hasani përmes një postimi në fejsbuk, ka raeguar lidhur me karantinën gjatë festës së Fitër Bajramit.

‘Hapim bastoret, shkojmë në zgjedhje, tubime, liturgjia…, dhe hop karantinë dy ditore. Qytetari në këtë pandemi tregoi një edukatë shumë të lartë, duke ndjekur me përpikshmëri udhëzimet për mbrojtje të shëndetit publik.Por kjo mënyrë e veprimit po sfidon sjelljen e mirë qytetare, duke vënë në rrezik bindjen e qytetarëve atëherë kur do të jetë më shumë se e nevojshme!
#covid19 #corona-thotë Hasani.

Artikulli paraprakOBSH :Pandemia ka një epiqendër të re
Artikulli tjetërKisha bëhet “xhami” për myslimanët që s’kanë ku të falen në Gjermani