Shumica nga ne bëjnë të njëjtën rutinë në mëngjes.
Ne zgjohemi, lahemi dhe aplikojmë deodorant para se të vishemi.

Dhe për pjesën më të madhen e kurrë nuk kemi dyshuar në vlefshmërinë e këtij proces deri tani.
Tani një mjek pretendon se ne të gjithë duhet të aplikojmë antiperspirantin tonë në mbrëmje, në vend të mëngjesit.

Duke pasur parasysh se jashtë mund të jetë 30 gradë celsius dhe udhëtimi me transportin publik është sikur të jesh në një rreth “ferri”, kjo gjë duke si një gjë e keqe për të këshilluar njerëzit për të bërë.

Por Doktor Dawn Harper pohon se ne të gjithë e aplikojmë deodorantin në mënyrë të gabuar.

Ai thotë se duke e aplikuar atë natën, ju jep kohë deodorantit për t’u tharë në nënsqetull- gjë që është thelbësore për atë që të funksionojë siç duhet.

“Aplikoni në natë para se të shkoni në shtrat në mënyrë që të thahet plotësisht”, ka thënë ai për The Sun.

Ai gjithashtu thotë se është e rëndësishme që të aplikoni deodorantin në lëkurë të thatë dhe të siguroheni se është tërësisht vendi është i thatë e jo i lagët përpara se të bëni veshjen.