Kristian Baki është një nga modelet më të mira shqiptare. Që nga koha kur u shpall “Miss Universe Albania”, karriera i ka marrë drejtimin e duhur. Ajo ka marrë pjesë edhe në kompeticione të huaja si përfaqësuese e Shqipërisë.

Në një intervistë për ‘Gazeta Shqiptare’ ajo ka zbuluar se ka shumë dëshirë që karrierën ta vazhdojë jashtë Shqipërisë dhe ka disa oferta të cilat po i shqyrton akoma. E pyetur për shifrën më tërheqëse që i është ofruar Kristina ka zbuluar: “Shifra më tërheqëse ka qenë 5000$ për reklamë.”

ImageImageImage