Moti sot në mbarë vendin do të jetë i ftohtë me temperatura prej minus 5 gradë Celsius në mëngjes dhe ato ditore deri në 3 gradë Celsius.

Edhe në Shkup rrethinë do të mbaj mot i ngjashëm, temperatura e ditës deri më 4 gradë Celsius.