Moti në vend do të jetë i ndryshueshëm me vranësira dhe shi lokal dhe bubullima, veçanërisht pasdite në disa vende më inetnzive.
Do të fryej erë veriore, më e theksuar përgjatë Vardarit.
Temperaturat ditore prej 14 deri në 27 gradë.

Vijon periudhë e motit të ndryshueshëm dhe jo stabil.