Kryeqyteti me rrethinë dhe një pjesë e madhe e vendit në perendim është përfshirë nga moti i keq dhe vërshime. Automobilët me vështirësi lëvizin në autostradën drejtë Velesit e madje shumica janë ndaluar në rrugë që të qetësohet moti dhe të vazhdojnë rrugën.

Për momentin, shi i fuqishëm, erëra të fuqishme, bubullima dhe shprazje elektrike po ndodh në shumë pjesë të vendit ndërsa moti i njejtë do të vazhdojë gjatë gjithë natës.