‘Moti i ligë’, ndalesë në disa akse rrugore

Për shkak të reshjeve intensive të borës në orën 18.20 për shkaqe parandaluese vihet ndalesa për komunikacion për automjete të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë – Dibër dhe aksin rrugor Gostivar – Strazhë – Kërçovë, informojnë nga LAMM.

evn