Nën ndikimin e masës së ajrit të lagësht dhe të paqëndrueshme që ka prekur vendin tonë në periudhën e kaluar, për nesër përsëri në shumë pjesë të vendit pritet që moti të jetë i pa qëndrueshëm dhe reshje lokale të shiut.

Nga dita e premte pritet mot më i ngrohët dhe më stabil.

Gjatë fundjavës temperaturat pritet që të rriten nga 27 deri më 35 gradë celsius.