Moti në Maqedoni sot do të jetë stabil dhe i thatë.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej -1 deri 4 gradë ndërsa ajo e ditës prej 9 deri 15 gradë Celsius.

Në Shkup do të mbajë mot i ngjashëm me temperaturë të mëngjesit një gradë ndërsa ajo e ditës do të arrijë deri 11 gradë Celsius.