Moti sot në mbarë vendin në mëngjes do të jetë ftohtë, ndërsa gjatë ditës me diell dhe me erë të dobët deri në mesatare verilindore.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej minus dy deri në pesë gradë Celsius, ndërsa e ditës prej tetë deri në 20 gradë Celsius.

Në Shkup do të mbaj mot me diell dhe me erë të dobët deri në mesatare verilindore.

Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri në zero gradë, ndërsa e ditës deri në 18 gradë Celsius.