Moti sot në Maqedoni do të jetë me diell dhe i freskët ndërsa do të fry edhe erë në drejtimin verilindor.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 1 deri 9 gradë ndërsa ajo e ditës prej 13 deri 22 gradë Celsius.

Në Shkup do të mbajë mot i ngjashëm me temperaturë të mëngjesit 3 gradë ndërsa ajo e ditës do të arrijë deri 18 gradë Celsius.