Sot moti në Maqedoni do të jetë me diell, vranësira mesatare si dhe kushte për shfaqje të shiut dhe stuhisë.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz nga 14°C deri 22. ndërsa temperatura ditore të lëvizë nga 24°C deri në 34°C.

Në Shkup moti do të jetë kryesisht me diell. Temperatura lëvizë nga 20°C deri në 32°C.