Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell dhe me temperatura mesatare.

Në qiell do të ketë diell dhe re gjatë fundit të ditës. Temperaturat do të lëvizin nga 12 deri në 25 gradë celsius, varësisht prej lokacionit.

Gjatë ditës, mundësi për rreshje do të ketë vetëm në vendet malore kurse në qytete do të mbizotërojë mot stabil.

Lagështia e ajrit do të jetë e vogël kurse kualiteti relativisht i mirë.