Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me të reshura shiu dhe me re në gjithë territorin e vendit.

Lagështia e ajrit do të jetë e madhe kurse shpejtësia e erës do të arrijë 3.4km/orë.

Temperaturat ditore do të lëvizin nga 12 deri në 21 gradë celsius.

Mundësia për murmurina dhe vetëtima do të jetë e madhe kurse ky mot do të mbizotërojë edhe në ditët në vazhdim.