Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë i nxehtë dhe me temperatura të larta.

Shkupi dhe Demir Kapia do të jenë me temperatua të larta kurse, në gjithë territorin e vendit temperaturat do të lëvizin nga 18 deri në 34 gradë Celsius.

Era e perëndimit do të jetë e lehtë kurse shtypja e ajrit do të jetë e madhe. Lagështia e ajrit do të jetë mbi normalen kurse dukshmëria do të jetë relativisht e mirë.

Edhe gjatë fundjavës temperaturat do të jenë përvëluese dhe me kushte të njejta.