Moti sot do të jetë i ndryshueshëm me periudha të diellit. Gjatë pasdites dhe në fund të ditës do të ketë kushte për reshje të shiut.

Temperatura gjatë mëngjesit do të lëvizë prej tre deri 11 gradë celsius, ndërsa temperatura ditore prej 17 deri 25 gradë celsius.

Në Shkup moti do të jetë i njëjtë kurse temperatura maksimale do të arrijë deri në 22 gradë celsius