Moti sot në Maqedoni do të jetë me temperatura të larta dhe me erë të lehtë në drejtim lindor.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë në intervalin prej 13 deri 21 gradë celsius ndërsa temperatura ditore do të jetë prej 31 deri 40 gradë celsius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë i ngjashëm me temperaturë të ku temperatura maksimale do të arrijë deri 39 gradë celsius.