Moti në Maqedoni do të jetë do të jetë stabil dhe i ngrohtë.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 12 deri në 20 gradë, ndërsa e ditës prej 24 deri në 35 gradë. UV-indeksi do të jetë 7.