Moti sot në Maqedoni do të jetë stabil me temperaturë të ultë gjatë mëngjesit ndërsa gjatë ditës moti pritet të jetë me diell dhe më i ngrohtë.

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej 1 deri 6 gradë ndërsa temperatura e ditës do të lëvizë prej 15 deri 24 gradë Celsius.