Moti sot do të jetë kryesisht me diell në disa lugina do të ketë paraqitje të dobët të mjegullës.

Temperatura minimale do të sillet në interval prej minus 3 deri në 6, ndërsa ajo maksimale nga 18 deri më 25 gradë.

Në Shkup dhe rrethinë mot me diell. Temperatura minimale do të ulet deri në 2 gradë, ndërsa ajo maksimale do të arrij deri më 20 gradë Celsius.